tel zie bestuur onder home
Home
Home
Menu
empty

Koningsdag 2016: succes en mooi weer!

Koningsdsg 2016 stond in Dronten weer vol van de activiteiten. Ondanks de slechte weersvoorspellingen is toch het gehele programma uitgevoerd Alleen voor twee onderdelen was het te koud: de kinderboerdeij en de oude tractoren. Alle andere onderdelen brachten veel bezoekers op de been, die niet alleen meededen aan de acticvieiten, maar ook genoten op de terrassen, die de gehele dag gezellig vol waren.

De ochtend begon in het stadcentrum Suydersee met de vrijmarkt gevolgd door de traditionele lawaaioptocht die eindigde op het Redeplein met het vlag hijsen Daarna werd de Koningsdans gedanst onder leiding van Joy4All. Vanaf 11.00 uur stond het Redeplein vol van de activiteiten met o.a., de kinderspelen en het Doe Het Zelf Outlet spellencircuit, de ballonnenclown Elsvierderels en de Survibalbaan van Zwaan Buitensport Het geheel werd compleet gemaakt met veel muziek en dans door o.a. De Eendracht en het Piratenkoor. 

Het bestuur van STADronten kijkt terug op een geslaagde Koningsdag 2016, waarbij Dronten (opnieuw) veel geluk heeft gehad met het weer: fris, maar zeer regelmatig kwam de zon achter de wolken vandaan. 
 
Dank! Dank aan alle vrijwilligers en sponsers die dit evenement mogelijk maken. DOES, Bangma verpakkingen, 2 Wielercentrum Dronten, Supertank, Formido, Doe het zelf outlet, Wouda Installatie techniek, De Groot Diervoerders, 1-2-3 Machineverhuur, Böhmer interieurinrichting, Moellies, Naus kisten en pallets, Elsvierderels, Zwaan Buitensport, Dronten Bouw, Profile Tyre center, GAMMA, Camper Consult, Endless, AVPRO, Kerremans Makelaardij, USRA, J19nu, EHBO, politie, brandweer, gemeente Dronten en vele vrijwilligers.
 

Terug naar overzicht

Delen: