tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Jaarlijkse sponsoring ook in uw MVO- beleid?


Wij weten van ondernemers dat ze regelmatig worden benaderd voor sponsoring. Zo ook onze sponsors die we de afgelopen jaren mochten begroeten. Sponsoring draagt bij aan naamsbekendheid van uw bedrijf en goodwill bij de inwoners. Wij helpen graag om uw bedrijf bij de inwoners van Dronten onder de aandacht te brengen. Dit doen we het liefste het hele jaar door. Om dit te realiseren hebben wij sponsorpakketen samengesteld, waarmee u ons een jaar lang ondersteunt en wij u een jaar lang bij één of alle activiteiten onder de aandacht brengen.

WIN-WIN

Met deze vorm van sponsoring heeft u er geen omkijken naar, want we komen maar één keer vragen om ons te ondersteunen. En om u te bedanken! Net als vele handen licht werk maken, zo is het ook met voldoende sponsors voor onze activiteiten.

Samen verder bouwen aan onze eigen Drontese cultuur 
Met uw hulp bouwt u mee aan de Drontense cultuur en en tradities. Een cultuur waarbij sport, spel, muziek en entertainment, maar vooral ook plezier en saamhorigheid voorop staan. We werken graag samen met onze vrijwilligers, verschillende verenigingen en instellingen verder aan een sprankelende toekomst.

Wij maken de tijd vrij en het enthousiasme om de activiteiten te kunnen organiseren en wij hopen dat uw sponsorbijdrage ons daarbij kan helpen.

Onze Sponsorpakketten