tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Samen maken we mooie herinneringen


STADronten (STichting Activiteiten Dronten) is opgericht in 2007 en heeft als doel de Dronter gemeenschap verder ”tot leven te brengen”. Om inwoners met elkaar te verbinden door activiteiten te organiseren die passen bij de cultuur van Dronten. Want samen zijn wij die cultuur.  

We werken samen met veel vrijwilligers, bedrijven, organisaties en de gemeente die dezelfde maatschappelijke verantwoordelijkheid voelen en ons ondersteunen. Want zonder hulp is het niet mogelijk om evenementen te organiseren. Het bestuur en de vrijwilligers ontvangen geen gelden, maar halen het plezier uit de inwoners waarvoor zij activiteiten organiseren.

Wij geloven dat een eigen cultuur met leuke activiteiten binnen onze gemeente verschillende neveneffecten heeft waar we met elkaar trots op mogen zijn:
  • We verbinden inwoners met elkaar en met bedrijven.
  • We zorgen dat bedrijven sneller voor Dronten kiezen als vestigingsplaats, omdat er voor medewerkers niet alleen goede voorzieningen zijn, maar ook activiteiten plaatsvinden waarvoor je het dorp niet uit hoeft. Denk hierbij aan Koningsdag, een Sinterklaasfeest en zelfs een Beach Event.
  • Een dorp met een stadse allure, waarbij we samen met ondernemers, het hart van ons dorp vaker kunnen laten sprankelen!