tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Uiteraard vieren we ook dit jaar weer Koningsdag in Dronten. Het thema van dit jaar is Kleurfestijn en dat is terug te vinden in de diverse onderdelen die op het programma staan. Een volledig volgt nog middels een persbericht, maar wat er sowieso op het programma staat is de versierde fietsenwedstrijd die rond 10.00 uur eindigt op het Meerpaalplein en starts zal hebben bij de Regenboog en het Wilgenhuis. Vanaf 11 uur is er van alles te doen op en rond het plein: springkussens, stormbanen, in de hoogte met Zwaan Buitensport, er is een kleurrijke samenwerking met diverse partijen en met  Ballonnenenmeer is er met activiteiten voor de jongste inwoners. Dans wordt verzorgd door Joy-4-All onder de luifel van de Meerpaal en natuurlijk is er de traditionele rommelmarkt in het centrum waar op het Havenplein er vanaf 12.00 uur doorlopend muzikale optredens worden verzorgd bij Moellies. De oude tractoren rijden een route door het dorp en we zijn heel blij dat de Flevo Truckerstour ook weer meedoet dit jaar.

Voor de inwoners die liever in een rustigere omgeving Koningsdag vieren zal ontmoetingspark Buiten open zijn en ook daar zullen de activiteiten in het teken van het kleurrijke thema staan.

Om alles in goede banen te leiden hebben we nog wel een flink aantal vrijwilligers nodig. We hebben diverse verenigingen in Dronten benaderd om, in ruil voor een bedrag in de clubkas, vrijwilligers te leveren. Bij minimaal 4 vrijwilligers krijgt de vereniging een bedrag van € 100,00 geschonken. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor de hele dag of voor een dagdeel; van 10.30 tot 14.30 of van 14.30 tot ca. 18.30 uur. Mochten er organisaties zijn die we niet hebben benaderd, maar wel mee willen werken, dan zijn ze uiteraard meer dan welkom om zich te melden via KoningsdagSTADronten@gmail.com