tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Knipscheer Infrastructuur en Van Werven maken Beach Event in Dronten mogelijk
Deze twee bedrijven werken niet alleen in de bouw, maar zijn ook echte bruggenbouwers met een warm hart voor sport. Ze weten elkaar al jaren te vinden en besloten om samen zand, mankracht en materieel te regelen voor het Beach Event in Dronten
. Waarom steunen zij dit evenement? 

Sport is belangrijk

Zowel René Knipscheer als Wilfred van Werven zijn sportief. Ze sponsoren met hun bedrijf verschillende sportverenigingen in de omgeving. René Knipscheer: “Sport is belangrijk voor je gezondheid en voor je algehele welzijn.” Wilfred vult aan: “Sporten is inspannende ontspanning.” Van Werven: “We weten dat grote evenementen niet mogelijk zijn zonder sponsoring van het bedrijfsleven. Voor dit evenement kunnen we allebei een bijdrage leveren en vullen we elkaar aan. We werken vaak voor de Dronter gemeenschap en zo kunnen we wat terugdoen voor de inwoners.”

Samenwerking vanaf het begin

Knipscheer: “Mijn vader werkte al samen met Van Werven en dat is eigenlijk zo gebleven. Waar we elkaar kunnen vinden werken we samen. We huren voornamelijk materiaal zoals rijplaten en krijgen regelmatig een opdracht van Van Werven voor het maken van vloeistofdichte betonvloeren voor wasplaatsen bij grote bedrijven.”

Ondernemers met oog voor mens en milieu

De twee bedrijven hebben nog een overeenkomst. Ze hebben duurzaam ondernemen hoog op de agenda staan. Van Werven: “Op onze acht recyclingvestigingen wordt van 92% van het afval weer nieuwe producten gemaakt, bijna 400.000 ton in totaal. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en altijd gezocht naar échte oplossingen. Afval verbranden is in onze ogen geen oplossing. Nieuwe toepassingen zoeken wél.”

Ook Knipscheer zet bij de realisatie van haar projecten, omgang met externe en interne belanghebbende en het milieu voorop. Naast veiligheid staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Knipscheer: “De duurzaamheid van onze activiteiten meten wij langs de lat van de CO2 prestatieladder. Door het behalen van het 5de niveau op deze, door Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO), beheerde standaard, tonen wij aan dat wij intern en extern bewust zijn van de effecten van onze activiteiten op het milieu en dat wij streven naar een reductie van dit effect. Dit ligt vast in een energiebeleidscertificering. We zijn één van de 127 ondernemingen die op het hoogste niveau van deze standaard is gecertificeerd. En dat is iets waar wij best trots op zijn.”

Het kan weer in Dronten

Woordvoerder Hilde Boers van de organisatie van het Beach Event is er blij mee. Boers: “Wij zijn als organisatie enorm blij met deze hoofdsponsors, maar ook met alle andere sponsoren die ervoor zorgen dat wij Dronten in beweging krijgen en we het evenement voor de derde keer weer hebben kunnen organiseren. Ik denk dat de gemeente trots kan zijn op zulke mooie bedrijven en samenwerkingen in Dronten. Wij zijn het in ieder geval zeker!”