tel zie bestuur onder home
Home
Home
Menu
empty

Lichtjestour Dronten


Gezocht: Verkeersregelaars voor de Lichtjestour in Dronten.. We hebben ca. 50 verkeersregelaars nodig. Help je vaker als verkeersregelaar, bv. bij de avondvierdaagse of de kerstloop? Meld je dan aan voor dit evenement via info@sta-dronten.nl. De verkeersregelaars zijn van 17.00 tot ca. 21.00 uur actief. Wij zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje.

Praktische informatie
De lichtjestour wordt drie keer verreden:
9 december 2022 in Swifterbant
10 december 2022 in Biddinghuizen
17 december 2022 in Dronten

De start is als vanouds weer in het centrum van de dorpen en het publiek is van harte welkom om de mooi versierde trekkers te aanschouwen. De trekkers worden tussen 18.00-18.45 uur opgesteld en gaan om  19.00 uur aan een rondrit beginnen van ca. anderhalf uur. De routes zullen via de sociale media bekend worden gemaakt zodat een ieder kan genieten van de fraaie optocht. Ervaring van de afgelopen edities leert dat er tussen de 50 en 80 trekkers meerijden. 
In Dronten wordt er tevens een kinderlichtjestour georganiseerd. De versierde fietsen, skelters, zelfbouw voertuigen etc. zullen twee rondjes rijden door het centrum en ook een “podium ”krijgen op het plein. Alle deelnemers, jong en oud, kunnen zich inschrijven via de website www.Lichtjestour.nl