tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

SuperTank

voorzitter penningmeester en irene korting website.jpg

Tijdens de sponsorbijeenkomst van afgelopen woensdag mocht het bestuur de nieuwe kleding in ontvangst nemen uit handen van Connie Troisfontaine en Sander Kosta.

‘Daar zijn we heel erg blij mee’ aldus Daniëlle Banis de voorzitter van de evenementenstichting. Ook de vorige kleding werd door deze ondernemer gesponsord. Dozen vol polo’s, sweaters, warme fleecevesten en bodywarmers mocht de stichting in ontvangst nemen.
De frisse kleuren blauw en geel zorgen voor een goede zichtbaarheid van de vrijwilligers. Omdat regels veranderen voor evenementen, is er ook een rode variant. Hiermee moet je als organisatie aangeven wie de leiding hebben tijdens een evenement. Dus daarom was Alois een logisch kledingmodel.
 
Alois Michielsen extra bedankt door Connie Troisfontaine
Uit handen van Connie Troisfontaine, mocht Alois Michielsen nog een grote bos bloemen in ontvangst nemen. ‘Alois, jij bent al zoveel jaar actief voor alle evenementen en omdat ik weinig tijd heb weet je me toch altijd te verrassen om kwart voor acht ’s morgens, omdat ik dan altijd graag tijd voor je maak. Ik vind dat je een heel groot applaus verdiend en waardeer je inzet voor enorm.’

Bestuur tevreden over diverse samenwerkingen
Voorzitter Daniëlle Banis benadrukte de vele positieve samenwerking die inmiddels zijn opgebouwd. ‘Er is een goede relatie met de gemeente, De Meerpaal en DOES. Maar ook werken we samen waar we kunnen met het AZC, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag’ aldus Banis.

Politiek was goed vertegenwoordigd deze avond
Diverse stakeholders waren aanwezig om te luisteren naar een kleine terugblik op dit jaar en de presentatie bij te wonen voor het aankomende jaar. Wethouder Irene Korting en burgerraadslid Albert Bleijenberg van Groen Links waren ook aanwezig. Cor Spronk gaf een lezing over ‘Sponsoring is pure marketing’. STADronten gaat kijken hoe ze sponsoren nog meer kunnen betrekken bij hun activiteiten. Mocht u ons als bedrijf willen sponsoren, komen we graag een keer op de koffie.

Terug naar overzicht

Delen: