tel zie bestuur onder home
Home
Home
Menu
empty

Beste boeren en liefhebbers van de Lichtjestour uit Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten,


We hebben natuurlijk vol belangstelling jullie protesten gevolgd en begrijpen dat het heel moeilijk is en dat jullie sector zo onder druk staat. Bij de Lichtjestour willen we juist de positieve kant benadrukken. De boer…we kunnen niet zonder en zijn er blij mee. Dit jaar is het al weer de vierde editie.

Ondanks jullie drukke werkzaamheden en kopzorgen, zijn jullie onderdeel van één van de mooiste evenementen in Dronten. De Lichtjestour Dronterland. We willen ook dit jaar die warmte uitstralen.

Om jullie nog meer aanzien te geven, willen we het dus positief uitstralen en wie weet halen we waar mogelijk ook de landelijke media dit jaar. Jullie staan al in de spotlights. Hoe gaaf zou het zijn dat we ook landelijk kunnen laten zien hoe onze deelnemers zich verbinden met de inwoners binnen onze gemeente?

Dus in plaats van protestborden op jullie trekkers, vragen we gewoon weer een mooi versierde trekker. En neem niet gelijk de grootste die je hebt. Een kleine is ook goed genoeg :-)
Er is dit jaar vast nog meer belangstelling van deelnemers, bezoekers en media.

We krijgen al spontaan inschrijvingen binnen, maar voor de verzekeringen en reglementen waar we als organisatie aan moeten voldoen, vragen we jullie het formulier weer even in te vullen. Het zou fantastisch zijn als jullie weer in grote getale meedoen.