tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Wouda

Vorige Volgende
 • thumb-3wouda.jpg Wouda Installatietechniek wil dé totaalinstallateur voor haar relaties zijn binnen Flevoland en omstreken. Breed: Wij bieden alle disciplines binnen de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatietechniek.

  Wouda Installatietechniek opereert in een zeer boeiende en dynamische branche. Zowel de elektrotechnische, als de werktuigbouwkundige installatietechniek krijgen een groeiend aandeel binnen de bouw-sector. Mede door een groeiend belang van steeds duurzamere technieken, zal de installatietechniek een steeds sterkere positie innemen.

  Klantgericht: één partner
  Onder onze opdrachtgevers is een toenemende behoefte aan één betrouwbare partner die alle disciplines van de installatietechniek beheerst en waar ze gedurende de hele levenscyclus van de installatie op terug kan vallen. Wij geven de voorkeur aan een integrale samenwerking met de bouwpartners. Door een juiste afstemming krijgt de opdrachtgever hiermee de meest optimale invulling van haar wensen en eisen.

  Kwaliteitsgericht
  Het uitbreiden van de aanwezige kennis van het bedrijf is een vereiste en derhalve een continu proces. Wij beheersen onze disciplines. Onze vele erkenningen en certificeringen onderschrijven dit.

  Vertrouwd
  Wij geloven in onze efficiëntie. Wij richten ons op onze eigen omgeving als werkgebied. Hiermee zijn wij in staat om zeer adequaat op de behoefte van onze opdrachtgevers in te spelen. Hierbij is een duurzame relatie met de opdrachtgever evident. Deze instelling is een garantie voor onze opdrachtgevers dat wij goed werk leveren; wij willen immers hét aanspreekpunt zijn én blijven.

  Goed werkgeverschap
  De medewerkers vormen het grootste kapitaal van onze onderneming. Om goede mensen aan Wouda te binden wordt gericht gestuurd op een plezierige, uitdagende en veilige werkomgeving

  Wouda Installatietechniek
  De Noord 35
  8251 GK - Dronten
  Telefoon: 0321 38 60 60
  Email: info@wouda.nl
  Website: www.wouda.nl