tel zie bestuur onder home
Home
Home
Menu
empty
Koningsdag 2022: oproep aan de wijken, doen jullie mee?
 
27 april gaan we weer Koningsdag vieren. Ook dit jaar gaat STADronten zorgen voor een dag met veel leuke activiteiten, mogelijk aangepast aan de tijd. STADronten is bezig met de ontwikkeling van een programma met o.a. veel muziek, dans en sportieve activiteiten op het Meerpaalplein. Daarnaast worden er voor de kinderen leuke spelactiviteiten georganiseerd in de wijken. En één ding is zeker: ook in 2022 wordt dus weer gezellig en er is wat te doen voor jong en oud!
 
Kinderactiviteiten in de wijken
De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat erin aan aantal wijken op Koningsdag veel leuke initiatieven werden genomen. Kinderen konden o.a. koekhappen, de fiets versieren, spelletjes spelen en pannenkoeken eten met de buurtkinderen dichtbij huis. Deze wijkgerichte aanpak wil STADronten vanaf dit jaar van harte ondersteunen en daarom heeft ze al samenwerking gezocht met Anke Dekkers en Kim Harpe Van Wijk Noord.
We stemmen de activiteiten af, STADronten ondersteunt in een aantal onderdelen en de wijkcommissie krijgt een financiële bijdrage van de Gemeente via SamenActief. Hierdoor kunnen wij het Oranjefeest in de wijk laagdrempelig organiseren” aldus Anke Dekkers. “Het is jammer dat nog niet veel Drontenaren bekend zijn met deze mogelijkheden”. 
 
Vandaar een oproep aan wijkcomités om zich te aan te sluiten en om zo heel Dronten een bruisend Oranjefeest te geven. Wil je meedoen: kijk dan op www.samenactief.nl en neem contact op met STADronten. Info@sta-dronten.nl
 
Het volledige programma wordt halverwege maart bekend gemaakt via  www.stadronten.nl en de STADronten Facebook pagina.