tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Sinterklaasintocht op 23 november Meerpaalplein

Sint intocht Dronten ©janspaans.jpg

Sinterklaasintocht op 23 november in Dronten

Dronten- Sinterklaas zal om 13:00 uur aankomen op het Meerpaalplein en worden ontvangen door burgemeester Jean Paul Gebben. Maar in wat voor avonturen komen Sinterklaas en zijn pieten nu weer terecht? Hopelijk gaat dit jaar alles naar wens tijdens de voorbereidingen van de tocht uit Spanje naar Dronten.

Sinterklaas komt in een nieuw pak

Met dank aan de Rotary werd er tijdens de Haringparty in Dronten een cheque overhandigd voor nieuwe kleren voor Sinterklaas. Dus de Sint komt in zijn nieuwe pak naar Dronten. Maar bij een nieuw pak hoort ook een nieuwe staf. De kinderen spelen hierbij dit jaar een rol.
 

Dans je mee op ‘Swingelele’?

We gaan lekker dansen tijdens de intocht op het Havenplein. Dit doen we samen met de kinderen van sportstudio Shape. Oefenen kan vast, want hier staat vast het eerste lied: https://www.youtube.com/watch?v=ro82ruUqJME&t=89s


Ontwerp jij een mooie staf voor Sinterklaas?

Knutselwedstrijd. Verzin jij een mooie nieuwe staf voor Sinterklaas? Wordt het een beplakte staf met papiertjes en slingers, of juist iets heel anders? Jij mag het allemaal verzinnen. De mooiste staf ontvangt een prijs voor het beste ontwerp. En natuurlijk gaan jullie je staf showen in een heuse optocht door het winkelcentrum. Op 30 november starten we de optocht om 14:00 uur vanaf het Pietenpakhuis. Waar deze dit jaar zal zijn, laten we jullie nog weten. Maar nu hebben jullie tijd genoeg om vast na te denken over jullie ontwerp. Veel plezier met het ontwerpen! En volg je ons al op Facebook? Daar vind je steeds meer nieuws. Facebook.com/stadronten


Het programma voor 2019

13:00-13:40 aankomst op het Meerpaalplein
13:00-14:00 Pietengym en pietendans in de Meerpaal
13:40-14:30 Ronde door stadscentrum met dans op het Havenplein en opening van het pakhuis
14:45-15:30 Voorstelling: de pepernootfabriek in de Meerpaal
15:15-16:15 Fotomoment (met Sint op de foto in het pakhuis) Dit wordt het voormalige pand van de juwelier tegenover de Expert.
 

Terug naar overzicht

Delen: