tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Robin Bentum wint eerste singer-songwriterwedstrijd

robin.jpg De overwinning ging naar Robin Bentum.
Het was de eerste keer dat STADronten de singer-songwedstrijd samen met De Meerpaal organiseerde. Het evenement vond plaats in een tent, omdat de gemeente subsidie beschikbaar heeft gesteld voor culturele activiteiten op het plein.
  Fijne muzikanten bij elkaar

Het was heel gemoedelijk en het was erg leuk. En het niveau was hoog. De jury had het er moeilijk mee, die hebben met z’n drietjes twintig minuten overleg gehad.
De winst ging dus naar Robin Bentum. De eerste prijs is een studio-opname van het winnende lied in de studio van De Meerpaal. Robin was erg blij verrast dat hij de winnaar was.

SUIT UP

Voor Bentum lijken er al enkele optredens in het verschiet te liggen. Zo geeft coverband Suit-Up volgend jaar een benefietconcert in de Music Club in Kampen. Zij hebben aangeboden om de winnaar te laten optreden in het voorprogramma. Ook eigenaar Gerard Braad van horecabedrijf ’t Raedthuys aan het Meerpaalplein heeft Robin uitgenodigd voor een optreden.

Samenwerking met De Meerpaal

In de pers lijkt het een evenement van STADronten, maar we hebben het samen met De Meerpaal georganiseerd. Fijne samenwerking en geweldige geluidsman. Margrit en Martin bedankt. Ook een bedankje aan MAX tenten voor het meedenken en de scherpe aanbieding voor deze transparante tent. Het was perfect zo. Misschien puilde de tent wat uit, maar dat is alleen maar positief. Hopelijk lukt het ons in 2019 om het nog eens over te doen!

Terug naar overzicht

Delen: