tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Programma 2023 bekend

Knipsel.JPG We hebben ons programma voor 2023 vastgesteld. Er zijn weer vele vaste pijlers in het jaarprogramma en daarnaast wordt er ook één nieuwe activiteit gepresenteerd.

Het seizoen start met 27 april met een bruisende Koningsdag op het Meerpaalplein. Het thema is dit jaar ‘Samen’. Ook in 2023 zal alles weer oranje kleuren: zijn er veel sportieve en spelactiviteiten met leuke muziek. Het Havenpleinfestival is ook weer geprogrammeerd en wel op zaterdag 10 juni, het Havenplein bij Moellies zal dan weer gezellig versierd zijn en er is de hele avond goede muziek.

Nieuw event!
Nieuw is het DJ event op het Havenplein. Op 23 september zijn er diverse DJ’s uit de regio die zorgen voor goede muziek en sfeer waarbij de voetjes van de grond gaan.

Sinterklaas zal in 2023 weer een bezoek brengen aan Dronten, hij zal op zaterdag 25 november aankomen en hij hoopt dat dan alle kinderen uit Dronten hem in het winkelcentrum Meerpaal komen verwelkomen. In de Meerpaal zal dan weer van alles te beleven zijn! Het evenementenprogramma van STADronten wordt traditiegetrouw afgesloten met de Lichtjestour op 23 december. Er zal dan weer een schitterende Lichtjesoptocht zijn die zorgt voor gezelligheid in de donkere dagen voor Kerst.

Het bestuur van STADronten is zeer blij om een mooi programma te kunnen presenteren. Juist na de jaren waarbij de organisatie van evenementen ineens helemaal niet meer zo logisch was. Voor de organisatie hiervan zijn op zoek naar nieuwe bestuurs- en commissieleden want STADronten is op zoek naar nieuwe ideeën! Ook dagvrijwilligers zijn van harte welkom. Kijk voor alle vacatures op STADronten.nl of stuur een mail naar info@sta-dronten.nl

Terug naar overzicht

Delen: