tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Mega Magic Goochelshow

Marco Royal.jpg Het Meerpaalplein bruist op 27 april weer van de activiteiten.  Dit jaar is het thema “Circus” en daarom is er als special act de Mega Magic Goochelshow. Marco Royal: het publiek in de hoofdrol!
Marco Royal is een zeer ervaren goochelaar. De passie voor het goochelen begon bij hem  op twaalf jarige leeftijd na een bezoek aan een goochelwinkel in de Verenigde Staten. Daar leerde hij zijn eerste trucs die hij vertoonde aan familie en vrienden. Dit was de basis voor het doorontwikkelen van zijn goochelkunsten. Al snel werd hij lid van een goochelclub en hij heeft sindsdien veel optredens verzorgd voor scholen, verjaardagen, verenigingen, bedrijven en vele andere evenementen.
Marco is een ware goochelkunstenaar. Hij is vingervlug, creatief en origineel en elke show is uniek omdat er altijd veel interactie is met het publiek. Toeschouwers spelen altijd een hoofdrol…Marco kan heel goed inspelen op ontstane situaties en dat zorgt altijd voor verrassingen en veel vermaak. Nieuwsgierig geworden? De Mega Magic show start om 13:00 uur op het Meerpaalplein.
 

Terug naar overzicht

Delen: