tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Havenpleinfestival 9 juni begint al in de middag

arjan venemann ©Sander Droogleverweb.jpg Dronten- Op 9 juni is het alweer de derde editie van het Havenpleinfestival. Deze editie bruist letterlijk van de activiteiten, gezelligheid en artiesten. Het goede doel dit jaar is de Speelgoedbank. Met een veiling om 15:00 uur proberen we zoveel mogelijk geld op te halen, omdat ieder kind een cadeautje verdient!

De commissie van STADronten onder aanvoering van Perry de Moel is enthousiast over het programma.  “We hebben deze editie een spetterend programma van 13:00 uur ’s middags tot in de late uurtjes.

Lekker buiten spelen en grote veiling voor het goede doel

Vanaf 13:00 uur zijn er voor de kinderen verschillende buitenspelletjes op het plein, mede georganiseerd door Jurgen Zwaan Buitensport die ook op Koningsdag altijd veel kinderen enthousiast aan het bewegen krijgt. Tegelijkertijd begint dan het eerste muzikale live optreden van Back2Basic en is er dansoptreden van Shape. Om 15:00 uur begint de grote veiling voor de Speelgoedbank. We zijn druk bezig om leuke spullen te verzamelen waar iedereen op kan bieden. Hoe meer we ophalen, hoe meer kinderen we blij kunnen maken. Dus vergeet je portemonnee niet! Lees hier meer onder de tab van het Havenpleinfestival, programma. Veel plezier!

Terug naar overzicht

Delen: