tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Havenpleinfestival 2023

havenplein.jpg Op zaterdag 10 juni is het vanaf 14.00 uur op het Havenplein feest voor iedereen, lekker in de luwte tussen de winkelpanden. Het Havenpleinfestival is inmiddels niet meer weg te denken uit Dronten. Kom ook naar dit gezellige festival in het centrum van Dronten.
STADronten en restaurant Moellies hebben de handen wederom ineen geslagen en gezorgd voor een prachtig programma, voor jong en oud. Zo is er in de winkel van Hypotheeknet een koppel-darttoernooi. De koppels bestaan uit een speler van Flevostar en een andere speler. De andere speler laat zich sponsoren voor het goede doel. Ook zal er een uitdaging zijn met rolstoelbasketbal; wie scoort er het snelst na het afleggen van een parcours in een sportrolstoel? Deelname kost € 1,00. En wat te denken van een demonstratie ritmische gymnastiek van Flevostar?
Uiteraard mag de muziek niet ontbreken; de bands Narrow, Flashback en Amplifier zorgen voor de nodige muzikale omlijsting.
Programma
13.30 - 17.00 uur     Sportieve activiteiten
15.30                          Demonstratie ritmische gymnastiek
17.00 - 21.00 uur     Narrow en Flashback (tussendoor optredens van diverse DJ’s)
vanaf 21.00 uur       Amplifier
Goede doel: Flevostar
Het festival is vrij toegankelijk en Narrow en Flashback treden pro deo op. De opbrengst van de sportieve activiteiten en een deel van de opbrengst van Moellies tijdens het festival komen ten goede aan Flevostar; een sportclub uit Dronten die als doel heeft de grens tussen mensen met en zonder een beperking bij het recreatief sporten te doorbreken.
 

Terug naar overzicht

Delen: