tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Droom jij van een muzikale carrière als Singer-songwriter?

robin.jpg De Singer-songwriter Contest staat weer voor de deur! Het evenement is een initiatief van STADronten en De Meerpaal. Na het overweldigende succes van vorig jaar staat de tweede editie gepland op zaterdag 12 oktober om 20.00 uur in De Rede.
Tijdens deze avond worden alle deelnemende singer-songwriters beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar mag zijn/haar winnende lied opnemen in de studio van De Meerpaal en mag  optreden tijdens Lions of the Proms op 22 november in De Meerpaal. Lionsclub Flevoland viert dit jaar haar 9e lustrum en organiseert wederom een nieuwe editie van “Lions of the Proms”. Het thema ‘de vrijwilliger’ staat centraal en de opbrengst van deze muzikale avond komt ten goede aan Sportclub Flevostar (gehandicaptensport) uit Dronten. Na de pauze is er een gastoptreden van niemand minder dan zangeres Trijntje Oosterhuis.

  Nieuw!
Naast de contest kun je dit jaar ook mee doen aan het project Levenslied. Hierbij word je uitgedaagd om een lied te schrijven en uit te voeren op basis van het levensverhaal van een inwoner uit Dronten. “De afgelopen tijd hebben we bij een aantal senioren uit Dronten levensverhalen opgehaald”, aldus Imre Kruis. “Op vrijdagmiddag 4 oktober worden de deelnemende Singer-Songwriters gekoppeld aan een ervaren Singer-Songwriter van het Zwols Singer-Songwritersgilde. Samen ga je in een leerzame en inspirerende workshop aan de slag om een lied te schrijven.” Het lied wordt op 12 oktober – buiten de competitie om – ten gehore gebracht.
Je kunt ervoor kiezen om alleen aan de contest mee te doen, alleen met het project Levenslied of allebei (je treedt op 12 oktober dan dus twee keer op met twee verschillende liedjes).

Opgeven?
Lijkt het je leuk om mee te doen met de Contest? Geef je snel op door een e-mail te sturen naar Hilde Boers van STADronten via pr@sta-dronten.nl
Wil je meedoen met Levenslied? Stuur snel een mail naar Imre Kruis via i.kruis@meerpaal.nl. Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen.
Opgeven kan tot 1 oktober.

Terug naar overzicht

Delen: