tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Dit jaar geen intocht van Sinterklaas

sinterklaas web.jpg De Sint vergeet Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant natuurlijk niet!

De landelijke intocht van Sinterklaas in 2020 gaat door, maar wel in een aangepaste vorm. Vanwege het coronavirus zal publiek niet welkom zijn bij de intocht en zal de locatie niet worden bekendgemaakt. Zaterdag 14 november vanaf 12 uur kunt u dit mysterie op TV volgen. Deze verklaring werd al halverwege september afgegeven door de NTR.

Een logisch besluit, maar zeker voor onze vrijwilligers een enorme teleurstelling. Immers voor alle drie de dorpskernen lagen de draaiboeken voor de intochten cq optochten al klaar.

Met man en macht hebben we nagedacht hoe we onze kleine inwonertjes toch een onvergetelijke periode kunnen laten beleven. De nieuwe plannen liggen inmiddels klaar! We kunnen u verzekeren dat Sinterklaas en zijn Pieten Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant niet zal vergeten! Hou vooral de huis-aan-huis kranten in de gaten, en vergeet niet dat Sinterklaas ook een fan is van de social media. Op de pagina’s van STADronten, de IJsvogel en de Klokbeker vindt u bijtijds de diverse informatie.

Het wordt anders dan anders, maar minstens net zo leuk!

In goed onderling overleg met de drie evenementenstichtingen en de gemeente Dronten is dit besluit genomen.

Terug naar overzicht

Delen: