tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Beach Event Dronten van 27 juni t/m 7 juli

voetballers website.jpg Dronten- Van 27 juni t/m 7 juli vindt het Beach Event Dronten plaats op het Meerpaalplein. STADronten kijkt uit naar deze vijfde editie. Voor het tweede jaar is Dronten speelstad voor het NK Beach Soccer. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Dronten, de provincie Flevoland en de sponsoren van STADronten. Partners van het eerste uur Knipscheer Infrastructuur en van Werven, toveren het Meerpaalplein weer om in een fantastisch zandstrand.
  Dronten voor de tweede keer speelstad voor het NK Beach Soccer
De voorrondes van het NK Beach Soccer voor teams uit de eredivisie en eerste divisie vinden plaats op  zaterdag 29 en zondag 30 juni. Vervolgens blijven de velden nog een paar dagen staan, voor alle voetballers die hier de eerste dagen veel gebruik van zullen maken. Ook het spontaan georganiseerde zomeravond recreantentoernooi krijgt een vervolg dit jaar.

Vijf jaar sporten in weer en wind
Het weer wilde nog wel eens wisselen, maar dat hield geen sporter tegen om toch mee te doen. En na vijf  jaar is het programma nog steeds aan het groeien. Naast voetbal en volleybal op allerlei niveaus, is er handbal, korfbal, badminton en dodgeball. Ook het touwtrekken krijgt dit jaar een vervolg. De Vrijbuiters komen graag hun sporten baseball en softbal promoten om de vereniging te laten groeien.

Verbindingen in de regio
Sporten is niet alleen leuk om te doen, maar legt ook nieuwe verbindingen. De grote touwtrekvereniging Het Loggertje uit Zeewolde, hielp onze teams om deze sport in 2018 onder de knie te krijgen. Uit Zwolle komen dit jaar de Bluefingers opnieuw graag naar Dronten. Een actieve frisbeevereniging die de sport graag promoot. Een spectaculaire sport met veel acties en sprongen en duikbewegingen. Een sport waar de spelers zelf scheidsrechter zijn.

Recreanten en Nederlandse topspelers petanque zijn er natuurlijk ook weer bij
’t Swifterbutje is er al vanaf het tweede jaar bij. Een actieve club die samen met JBV Lelystad alles weer organiseren rondom het petanquetoernooi. Gelijktijdig zijn de Nederlandse topspelers ook weer 2 dagen in Dronten aanwezig. Oud kampioen Meep Poel leidt hier alles in goede banen.
Kijk voor meer informatie en inschrijvingen voor alle sporten op www.beacheventdronten.nl

 

Terug naar overzicht

Delen: