tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

14 september vanaf 13:00 uur Clowntjesfeest nieuwe stijl met Clown Onkie en workshops!

clown onkie.jpg STADronten presenteert weer het jaarlijkse Clowntjesfeest!  Dit vindt plaats op 14 september a.s. vanaf 13.00 uur op het Meerpaalplein bij de Fontein. Het Clowntjesfeest is onderdeel van het Festival SyuderSee: Food, Fashion en Fun dat STADronten samen organiseert met de Meerpaal en Stadscentrum SuyderSee.
 

  Om 13.00 uur knipt Clown Onkie het lintje door als start van het kinderfeest. Dat gebeurt op het Meerpaalplein nabij de fontein. Alle kinderen worden uitgenodigd om in hun clownspak te komen. Het Clowntjesfeest heeft een vernieuwde opzet. Dit jaar brengt Clown Onkie een bezoek aan Dronten. Hij verzorgt samen met zijn vriendje een leuk middagprogramma.

Dit bestaat uit een voorstelling voor de kinderen en daarna kunnen er vier workshops worden gevolgd. Er is een workshop ‘leren schminken’, waarbij de kinderen zichzelf en elkaar tot clown kunnen omtoveren. Er is een workshop goochelen. Tijdens deze workshops worden er diverse goocheltechnieken aangeleerd. De derde workshop heeft als thema ‘ballonvouwen’ en als laatste is er een knutseltafel. De workshops duren 25 minuten en er kunnen 12 kinderen deelnemen per workshops

Naast deze activiteiten kunnen de kinderen stoepkrijten en paardje rijden en er is een leuke grabbelton.

Alle informatie over het feest, wat het kost en hoe je jouw kindje kan aanmelden, vind je op de hoofdpagina.

 

 

 

Terug naar overzicht

Delen: