tel zie bestuur onder home
Home
Home
Menu
empty

Sinterklaas in Dronten 2020


De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het vastleggen van het programma voor de intocht. Volgens de huidige richtlijnen is het plan als volgt:

·  De aankomst van Sinterklaas zullen we filmen en op 21 november om 12.00 uur delen via de social media kanalen net als 3 sinterklaasjournaals die in de 2 weken voorafgaand aan de intocht al gedeeld zullen worden. 

·  Op 21 november zullen er 3 verschillende routes worden gereden door Dronten. Op 1 van deze routes gaat Sinterklaas mee, op de andere 2 alleen pieten. Deze routes delen we later. Gelijktijdig wordt door de toneelpieten 3x een voorstelling opgevoerd in de Meerpaal. De pieten zullen deze dag verder niet in het centrum aanwezig zijn.

·  Op 28 november zullen Sinterklaas en de pieten met muziek in het centrum aanwezig zijn en op 5 december zal er zich een aantal pieten in het centrum bevinden. 

·  Er is dit jaar wel gewoon een kleurwedstrijd en er is een ontwerpwedstrijd. Het bekendmaken van de winnaars zal via social media plaatsvinden. 

·  Tevens zullen we een pakhuis inrichten, maar in verband met Corona zal deze niet toegankelijk zijn voor het publiek. 

Mochten de Coronamaatregelen vanuit de overheid aanleiding geven tot een ander programma, dan comuniceren we dat z.s.m.