tel 06-29196179
Home
Home
Menu
empty

Singer Songwriter Contest 12 oktober 2019


In 2018 orgainseerde STADronten de eerste singer-songwriterwedstrijd in een tent op het Meerpaalplein. Dit is fantastisch verlopen. De tent zat vol en buiten de tent stonden ook nog mensen. De overwinning ging naar Robin Bentum. De tent was helemaal transparant en dat gaf een apart sfeertje. Het niveau was hoog. De jury had het er moeilijk mee, die hebben met z’n drietjes twintig minuten overlegd. Winnaar was Robin Bentum.

Het evenement is een initiatief van STADronten en de Meerpaal. Na het overweldigende succes van vorig jaar staat de tweede editie gepland op zaterdag 12 oktober om 20.00 uur in een tent gekoppeld aan het zomerterras van De Rede, waar u ook een drankje kunt kopen.

Tijdens deze avond worden alle deelnemende singer-songwriters beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar mag zijn/haar winnende lied opnemen in de studio van De Meerpaal en mag een optreden verzorgen binnen het programma van de Lions of the Proms op 22 november in De Meerpaal.

Nieuw!
Naast de contest kun je dit jaar ook mee doen aan het project Levenslied. Hierbij word je uitgedaagd om een lied te schrijven en uit te voeren op basis van het levensverhaal van een inwoner uit Dronten. “De afgelopen tijd hebben we bij een aantal senioren uit Dronten levensverhalen opgehaald”, aldus Imre Kruis. “Op vrijdagmiddag 4 oktober worden de deelnemende Singer-Songwriters gekoppeld aan een ervaren Singer-Songwriter van het Zwols Singer-Songwritersgilde. Samen ga je in een leerzame en inspirerende workshop aan de slag om een lied te schrijven.” Het lied wordt op 12 oktober – buiten de competitie om – ten gehore gebracht.
Je kunt ervoor kiezen om alleen aan de contest mee te doen, alleen met het project Levenslied of allebei (je treedt op 12 oktober dan dus twee keer op met twee verschillende liedjes).

Opgeven? Vul ook het deelnameformulier in, zodat we meer over je weten te komen
Lijkt het je leuk om mee te doen met de Contest? Geef je snel op door een e-mail te sturen naar Hilde Boers van STADronten via pr@sta-dronten.nl
Wil je meedoen met Levenslied? Stuur snel een mail naar Imre Kruis via i.kruis@meerpaal.nl. Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen.
Opgeven kan tot 1 oktober.