tel zie bestuur onder home
Home
Home
Menu
empty

Lichtjetour Dronterland was een stralende happening in alle dorpen

8.jpg Met dank aan alle deelnemers en verkeersregelaars maar ook onze sponsoren voor dit evenement:
Hydrauliek Service Dronten, fam berghorst, Countus Dronten, Van Arendonk, Tolhoek Dronten  Nieuwstad, Staalcentrum Flevoland, Loonbedrijf Breure de Waard, Bart Agro, Groenoord Dronten, VM service Swifterbant, Wouda, Weevers, Gemeente Dronten, Velzen AV, Flevo-Scouts


  Enkele reacties die we per mail ontvingen:

Wij hebben genoten van al dat vele werk wat jullie er allemaal op hebben gedaan
 
Fijne feestdagen allemaal 😀

Wij hebben genoten van alle mooie verlichting wat met veel liefde overal aan vast was gemaakt. Wij vonden het super mooi en komen volgend jaar zeker weer kijken

Beste lezer en iedereen die heeft meegewerkt aan de lichtjestour 2018,
 
Wij waren net thuis gekomen toen de karavaan trekkers de brug van de Spoordreef over kwam. Wat een prachtig gezicht! We zijn naar buiten gegaan om dit van dichtbij te ervaren. Complimenten aan iedereen die zich heeft ingezet voor dit evenement. Wat waren er veel trekkers en stuk voor stuk zagen ze er schitterend uit.
Wij vonden het erg leuk dat de tour door de wijk (De Munten 1) kwam. Zo komt het echt dichtbij. Als dit jaarlijks gebeurt zal het elk jaar meer mensen naar buiten lokken. 
Een jaarlijkse traditie? Ja graag!
 
Met vriendelijke groet,
 
Marleen Bertijn
 

Iedere deelnemer ontzettend bedankt voor alle tijd en moeite die jullie in het versieren hebben gestopt. Wat was het fantastisch en wat heeft iedereen van jullie genoten. Ook veel dank aan Pieter Bosch, Jan Spaans en Hilbert Buist voor het maken van de foto's voor STADronten. En het snelle verzenden. De foto's staan nu al hier op de website, zodat iedereen nog even kan nagenieten. Maarten van Velzen AV dank voor het sponsoren van de grote tent, de prachtige lasershow en het geluid en Ynte Kingma van AVPRO, dank weer voor een mooie samenstelling van de kerstmuziek. Dank aan alle verkeersregelaars en volgauto's. Dank aan alle vrijwilligers voor de op- en afbouw bij dit grote evenement. Mede dankzij jullie hulp kunnen we samen zo'n groot evenement neerzetten. Met JP de Kam werd het feest voor jong en oud. Op naar een fantastisch 2019 voor iedereen! 

Terug naar overzicht

Delen: