tel zie bestuur onder home
Home
Home
Menu
empty

2016: Samen maken we mooie herinneringen

Met trots presenteert STADronten de nieuwe evenementenkalender voor 2016. Dit jaar staan er zeven evenementen op het programma. Met uiteraard de vaste pijlers als Koningsdag en Sinterklaas en daarnaast ook twee nieuwe evenementen: het Havenpleinfestival en de Lichtjestour. In april wordt gestart met de traditionele Koningsdag op 27 april, ook dit jaar zijn er weer tal van activiteiten in en om het Stadscentrum SuyderSee. Op 21 mei is er het Havenpleinfestival. Het Havenplein wordt dan oranje gekleurd, er worden Hollandse hits gezongen en daarnaast is er veel aandacht voor de Donorstichting.
In juni staan twee activiteiten op de agenda. Op 11 juni is er het vijfde Clowntjesfeest. Iedereen die een clown is of een clown wil zijn, is dan welkom. In het laatste weekend van juni is er voor de tweede keer "Zandbak Dronten Beach sports event" Het Redeplein wordt omgetoverd in een subtropische zandbak waar diverse sportwedstrijden worden gespeeld.
Na de zomer is er dan in oktober Halloween waar het altijd griezelen is en op 19 november verwelkomen we Sinterklaas weer in het centrum. We sluiten het jaar af met een nieuwe activiteit: de Lichtjestour. In de donkere dagen voor Kerst, laten tractoren hun lichtjes schijnen. Ze vormen samen een prachtige parade.

Het bestuur van STADronten kijkt met plezier én ambitie uit naar 2016 en hoopt weer veel bezoekers te verwelkomen. Daarnaast wil zij veel dank uitspreken richting alle sponsors en vrijwilligers die dit mede mogelijk maken. Meedoen? Kijk op de website naar de mogelijkheden en Like de Facebookpagina www.facebook.nl/STADronten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws. 

Terug naar overzicht

Delen: