tel 0321 337 507
Home
Home
Menu
empty

Actualiteiten


Aantal per pagina

Persbericht Havenpleinfestival 2017

Dronten- Na het succes van vorig jaar organiseert STADronten op 10 juni de tweede editie van het Havenpleinfestival. Lees meer..
Koningsdag 2017: veel nieuwe activiteiten rondom een aantal vaste pijlers in Stadscentrum Suydersee

Koningsdag 2017: veel nieuwe activiteiten rondom een aantal vaste pijlers in Stadscentrum Suydersee

27 april is er weer van alles te doen voor jong en oud in Dronten.
Zoals elk jaar komt een aantal vaste activiteiten weer terug, zoals de Vrijmarkt in Stadscentrum Suydersee, de Lawaai optocht en het officiële deel met het vlag hijsen door burgemeester Aat de Jonge om 10.15 uur op het Meerpaalplein. Maar ook dit jaar zijn er nieuwe activiteiten toe gevoegd en wordt ook de nieuwe inrichting van het Meerpaalplein officieel geopend. Lees meer..
Intocht Sinterklaas in Dronten: weer een groot succes

Intocht Sinterklaas in Dronten: weer een groot succes

Op 19 november kwam Sinterklaas in Dronten aan met zijn pieten. Dat was om 13:00 uur op het Meerpaalplein.

Het thema was deze keer zorg. Vooraf traden de Dokter en de Verpleegster op, die de kinderen hier volop in betrokken. Sinterklaas kwam aan in een ambulance. Hij kwam net van de zieke pieten in het ziekenhuis. Onder de muzikale begeleiding van de pietenband “Pedroband El Jubal” vertrok Sinterklaas daarna naar het stadscentrum Suydersee Lees meer..

Programma intocht sinterklaas 2016 bekend! Lees meer..

Koningsdag 2016: succes en mooi weer!

Koningsdsg 2016 stond in Dronten weer vol van de activiteiten. Ondanks de slechte weersvoorspellingen is toch het gehele programma uitgevoerd Lees meer..

Koningsdag 2016: Leuke activiteiten rondom vaste pijlers

27 april wordt weer een dag vol leuke activiteiten. Voor jong en oud! J19nu en USRA beginnen met de koningsnacht op 26 april aan de Kromme Rijn in Dronten West met het tentfeest.. Op 27 april zijn er weer veel vaste onderdelen zoals de Vrijmarkt in Stadscentrum Suydersee, de lawaai optocht en het officiële deel met het vlag hijsen door burgemeester Aat de Jonge om 10.15 uur. Lees meer..

2016: Samen maken we mooie herinneringen

Met trots presenteert STADronten de nieuwe evenementenkalender voor 2016. Dit jaar staan er zeven evenementen op het programma. Met uiteraard de vaste pijlers als Koningsdag en Sinterklaas en daarnaast ook twee nieuwe evenementen: het Havenpleinfestival en de Lichtjestour. Lees meer..

Programma Koningsdag 2015

Koningsdag 2015 staat weer vol van de activiteiten. De ochtend begint in het stadcentrum Suydersee met de vrijmarkt gevolgd door de traditionele lawaaioptocht die eindigt op het Redeplein met het vlag hijsen Daarna wordt de Koningsdans gedanst onder leiding van Joy4All. Lees meer..

Koningsdag 2015: veel nieuwe activiteiten rondom vaste pijlers

27 april wordt weer een dag vol leuke activiteiten. Voor jong en oud! J19 nu / USRA beginnen met de koningsnacht op 26 april aan de Kromme rijn in Dronten West met het tentfeest. Er zijn veel vaste onderdelen zoals de Vrijmarkt in Stadscentrum Suydersee, de lawaai optocht en het officiële deel het vlag hijsen door burgemeester Aat de Jonge om 10.00 uur op het Redeplein. Lees meer..

Sinterklaas Intocht 2014: groot feest!

Zaterdag 22 november heeft Sinterklaas voet aan wal gezet in Dronten. Voor de aankomst waren er al twee koks die cup cakes aan het maken waren omdat er te weinig pepernoten waren. Samen met de burgemeester en piet Beau gingen ze op zoek naar een oplossing Lees meer..

Sinterklaasintocht 2014 weer een groot feest!

Op 22 november a.s. zal Sinterklaas, vergezeld met zijn Pieten, rond de klok van 13:00 uur voet aan wal zetten in de haven van Dronten. Lees meer..